Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung i tusen år...

På tronen sitter kungen och väntar...snart skall han börja att styra i 1000 år
Han väntar tåligt på klartecken från the Boss...

Där nere går den onde och gör sig till en ljusets ängel för att vilseleda så många han kan....Med stor framgång han slugt dem tar utan att de ens förstår...

Men, varningen går ut till alla, men ingen nästan orkar lyssna...
Men tålmodigt lät han ondskan pågå flera tusen år för att ge alla en chans...

Dörren är fortfarande öppen, men det är bråttom nu för när den stängs kommer det att vara för sent...

De som hinner in tar han i sin famn och ingen behöver någonsin vara rädd, ledsen eller ensam för det goda har segrat för alltid...

 

 




Fri vers av Fairytailgirl
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-15 19:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta-Maj
2013-03-16

    ej medlem längre
Så fint du beskriver världen idag,nej inte många vill lyssna. Men det kommer snart en tid då de ska lyssna,tiden är kort.
2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Fairytailgirl
Fairytailgirl