Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina texter.

Minnen och känslor har väckts till liv.
Dina texter och vackra ord,
Påminner om någon från förr.
Jag vill inte tro
Inte våga hoppas

Men dina texter blåser liv i mig
Hoppet växer för varje ord
Jag läser om och om igen.
Hoppas, längtar

Jag vill så gärna tro.
Låta hjärta leda mig

Kanske spelar mina känslor och minnen mig ett spratt?
Åh mitt lilla hjärta då får du väl ett gott skratt?

Jag hoppas, längtar och kommer alltid att vänta.




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP