Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En totalt regelvidrig "latinsk" vidräkning med det allmänrådande ekonomiska systemet här och annorstädes.....


"På Folkets Latin om Överhetens Latrin !"

Analis Banalis

Kanalis Urinalis


Frustratis Exstatis
Korruptaris Vulgaris

Tvåtusentalis Skandalis
Eruptaris Vandalis



Mobbium Brutalis
Scholaris Defectus

Bourgalis Kommersialis
Reinfeltum !

Stefanium Löfvénis
Protestis Lamium !

Kompendium Segrerium
Immigratio Negativo !

Suecio Demokratio Victorium ?
Frustratum Grandioso !
Rasismum Accelleratis !

Suecia Decadentum

Quo Vadis`?

Veni ! Vidi ! Vici !!

Que ?????????

----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-12 10:19



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Rappakalja (spelet)...härligt med vackra ord.trots att man inte förstår något så uppskattar man dessa
2013-03-14

  aol
gillar bollandet med orden, ler,
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska