Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självömkan är jag bra på.

Min mentala stabilitet kan ju ifrågasättas.
Jag är inte stark nog varken för dig eller mig.
Jag är inte stolt, jag skämms för migsjälv.

vad har jag gjort med mig?
Hatobjekt.

Andar från det förflutna börjar åter tränga sig på.
Jag är som en skottskadad
i havet.

Ni luktar mig.
hör mitt hjärta vibrera.
med kolibrislag.

jag räknar tic tac
och de är här.

so what?

ta för er.
Jag är mindre värd.
Autodidakt
vs.
Harvard.

de försöker hitta ut min akilleshäl- jag pekar.
den är här, här och här.

Stackars mig.
självömkan är jag bra på.

Ta bara för er.




Fri vers av mika
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-02-23 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mika
mika