Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför det är svårt att öppna sig


blotta mig

är jag ledsen för att
jag inte kan erkänna mina fel
att enkelt kunna sjunka så djupt
och visa min svaghet

Öppna porten och be dig komma in
kunna se rakt igenom mig

ja det är därför jag är ledsen.
Jag vill men kan ej.

förlåt, men jag klarar mig
själv




Fri vers (Fri form) av Sherri
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-13 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sherri
Sherri