Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passiv verklighet

Jag skulle kunna säga att jag känner glädjen
Jag skulle även kunna påstå att den inte existerar

Jag finner ingen ro i framtiden
Smärtar så, för dåtiden

Jag vill leva nu
Men inte sen

Jag vill, men inte nu




Fri vers av Sherri
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-21 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sherri
Sherri