Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa

Följ med mig till drömmarnas land
Natten knackar på
Låt sorgen ta glädjen i hand
När stjärnorna ser på

Följ med mig till drömmarnas land
I natt är du min
Låt oss knyta det starkaste band
I drömmen sluts du in

Låt änglarna sjunga dig till sömns
Låt himlen vagga dig till ro
Låt älvorna väva dig en dröm
Somna tryggt i ditt bo




Bunden vers av Mia Popiana
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-13 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Mycket vacker denna ...
2013-03-25

    ej medlem längre
Mycket bra flyt, och skickligt skrivet!
2013-03-20

    ej medlem längre
Här vill jag stanna ett tag...dina ord ger trygghet och värme.
2013-03-18

  Fairytailgirl
Väldigt vackra formuleringar!!!
2013-03-14

  Lars Hedlin
Mycket vackert och ödmjukt ;) Applåd!
2013-03-14

  cilax VIP
det finns något gammalt och trösterikt i dikten
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana