Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från dessa vägar

jag vet inte vad jag skall,

vem jag skall lyssna till

när all religion

ligger bakom mig

och jag springer på

udden av tiden

vem hon var

när altare slagits sönder

viskar en korp i mitt öra

är vi dom enda som

är kvar

i dammet från vägar

i ljuset

från morgonsolen

de är allt som måste till

från dessa vägar,,,,,,,,,,,,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-13 21:38



Bookmark and Share


  Havsbris
djupa tankar och bilder
älskar den liten sorg eller
ovisshet i dina rader ...

utmärkt skriven, love it <3
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén