Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tala högt om känslor är inget jag gör trots att folk säger att det är vad man bör. Att skriva är mitt sätt att få ur mig det jag vill.


skriva är det jag gör bäst

Med pennan mot pappret flödar orden ut
Det tomma arket fylls sakta med bläck
Tills orden tar slut

Tårar som droppar
Av minnen som känns
Känslor som svallar
Från ärren som bränns
Lycka som ploppar
Likt knoppar som spricker.

Ord som beskriver
En dikt om dig
Ett ändlöst smicker

Vad hjärtat känner flödar rätt ut
Genom pennan och på pappret i pränt
Där finner du orden som blir mitt krut
När jag skriver om allt jag någonsin känt

Att tala är silver
Men att skriva är guld
Att jag inte kan tala
Det är min skuld

Skyldig till tystnad det är vad jag är
Jag tiger om känslor och det som hör till
Vill inte tala högt om vem jag håller kär
Men be mig om du måste höra
Jag gör det om du vill
Jag ska ropa ditt så att alla kan höra




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-13 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP