Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore

Om jag vore tåren på kinden när du gråter
Skulle jag lämna dig och aldrig komma åter

Men om jag vore minnet som du bar
Skulle jag för evigt finnas kvar




Bunden vers (Rim) av KNOS
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-13 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS