Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smält snö innanför kragen

Smält snö innanför kragen
Vi har gått i slasket för länge
Ansiktet törstar efter det ljus
Som lyst med sin frånvaro i ett halvår nu

Vill ha en förklaring av dig
Som kanske inte är sann
Men som känns i mig
Jag vill att det ska kännas bra igen




Fri vers av KNOS
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-02-24 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS