Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mina axlar

På mina axlar
Där ska du snart sitta
Jag bär dig fram genom livet
Ett liv, i ett annat liv

Jag satt på dina axlar
I ett annat liv
Jag förstod aldrig hur tung jag var
Förrän nu




Fri vers av KNOS
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS