Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första jag såg

Det första jag såg av min son
Var innan jag visste min son
Det första vi såg av varandra
Var innan vi visste varandra

På en skärm
Där fanns ditt liv
Ditt hjärta slog som en klocka
Bland skuggorna




Fri vers av KNOS
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-02-14 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS