Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösenord

Jag glömde mitt lösenord
Kan inte minnas vad det är
Eller vad jag ändrade till
Jag behöver mitt lösenord

Det har kommit på villovägar
Vet inte om någon annan har det
Vet inte vem jag var när jag valde
Vad är svaret på min säkerhetsfråga?




Fri vers av KNOS
Läst 137 gånger
Publicerad 2021-09-17 19:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Boogie Bengt?
Busk Margit?
2021-09-17
  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS