Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böcker trycktes inom mig

Minns din kram och sjuka röst
Då allting redan var försent
Dina ögon, jag förstod
Att ingenting var illa ment

Sorgen ströp min kropp som mindes
Böcker trycktes inom mig
I samma stund då det stod klart
Att jag fick leva utan dig

Jag ska alltid sakna dig
Tills den dagen jag är borta
Då ska vi få glömma att
Våra dagar var för korta




Bunden vers (Rim) av KNOS
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-14 00:37



Bookmark and Share


  erkki
Vacker och sorgesam dikt. Därför skulle jag formulera om raden med "illa ment" till något i positiv anda som typ " vänligt ment" i stället. Ex: "Att allt var väldigt älskligt ment"
2013-04-17

  Pärlemor
En vacker, men ack så smärtsam hyllning.
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS