Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt


Damene på benken

Vinden leker med håret

Solen får meg til å myse

Dagen får meg til å smile

Det kribbler i føttene

Jeg vil løpe avgårde

I mot denne vakre vår dag

I begynnelsen av Mars

Latteren sitter løst hos damene på benken

De mimrer om gamledager

Den gang de var unge og akkurat som meg hadde spring i bena

Den gang byen var fyllt av markeder og barna sa 'de' og 'dem'

Den gang kvinnene bar kjole og mennene hatt

Ting var ikke nødvendigvis bedre før

Mye var bra

Andre ting ikke fullt så bra

Men en ting er sikkert

Solen stod høyt på himmelen

Og latteren satt løst

- Den gangen også




Fri vers av Nina.K
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-14 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K