Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag kanske




Du får mig

att lysa

som solens
lovande strålar

Mina dagar

att fyllas
med värme

Likt en
sommarnatts
söta ljuvhet

får du mig
att sjunga

milda sånger

att blomma

ut




Fri vers av sommarmoln
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-14 11:01



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Ömt och fint...!
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln