Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den steppdansande kniven

Ett skrikande mörker
med vassa knappnålsögon
som stirrar
med irrande grön blick

En känsla av något glömt
Något som var så längesen
att ingenting finns kvar

Toner och dofter
som hugger och sticker
som en steppdansande kniv i hjärtat

Total svart natt
som slukar varje andetag
Dränker luften i lungorna

Och man ligger där
Kippar efter någonting
vad som helst

Man sträcker sig efter lysknappen
på botten av ett ändlöst iskallt hav

Och kniven i hjärtat steppar fortare och fortare

tills det ekar tomt




Fri vers av Zihuatanejo
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-14 22:35



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En stark text målas upp om en skräckens upplevelse - bra!
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Zihuatanejo
Zihuatanejo