Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen


Kvällen blev tom
hon passerade bara
nymånen försvann




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-16 00:43



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..tyckte om
2013-03-23

  Piann VIP
En fin haiku.
2013-03-22

    ej medlem längre
Lite sorglig, att nymånen försvann känns som om det var något som inte blev av ...
2013-03-18

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker den duger, minsann.
2013-03-16

  Nanna X
fint att du kallar kvällen för hon.
2013-03-16

  Catharina Edin VIP
du, det här var också vackert!
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP