Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvandlings pågående



jag hade något i handen igår
det var en strof

den talade om just nu
vad som pågår

jag sov

vaknade

fann den förändrad
här är den nu

dagens strof

kall och tyst i sig själv neutral
så sann

lyssna!

jag hör den tala färger
musik

låt oss gå!










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-16 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyssna
leva
-låta leva.
2013-03-16

  Lars Hedlin
Så fint du skriver ;)
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP