Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Athens mörker

Athen ligger som ett vakum
dystert grått hål

I taket på mitt rum
breder fångna stjärnbilder ut sig

precis som gatorna utanför

I min kvävande fruktan
hörs endast tystnaden

Gatorna

så oändligt tomma
endast kall belysning

Bakom varje hörn
gömmer sig

hotande faror

Jag går min väg
ut i natten

i min fruktan

för mig själv
kan jag endast

tiga




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-16 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln