Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtröstan


Du har givit luft
åt mina känslor

i strömmar
bäckar

floder och hav

Du befinner dig här
utan att vara här

En måne lyser
vid bukten

ett skimrande hav
framför oss

Aftonstjärnan lyser
för dig

som en gnistrande
kristall

Natten vilar lugnt
i dina händer

En förtröstan har slagit rot
funnit sin plats

i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-16 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln