Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sista måltid



Landskapet fyllt med tomrum,

ensamheten i ditt hjärta.

Vår färd tog slut,

där vid de röda husens fasader.

Jättar i mörkret.

Vi klev in i det vi kände igen.

De fyrkantiga ytornas vrål
steg upp från underjorden.

De ljusblindas hem,

där våra ögon tårats så länge.

Nu föll de förstelnade kropparna sönder,

medan vi skrapade ihop rester till vår
sista måltid.







Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-16 22:03



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Mycket bra!
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP