Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För livet

När din dag
går mot sitt slut

sök inte mörkret
sök stjärnorna

Låt dem tindra för dig
visa dig vägen

Ångra inget
sök din kraft

I dess ljus
stärkande glans

Tvivla aldrig
för stjärnorna

kommer alltid att lysa

För dig
för mig

för livet




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-16 18:02



Bookmark and Share


  Engel
För döden. Också.
2013-03-16

  Engel
Jag blev glad av att läsa detta. Tack!
2013-03-16

    ej medlem längre
Tack! Detta är vad alla bör ha i åtanke!
2013-03-16

  Fredrik P. VIP

Ett försvar för livet! Tack!
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln