Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasar du rasar jag

En förtvivlan glänser
bakom mina ögons

blanka yta

blinkar till
döljer det

Ty jag vet
att du redan sett

Förvittrar långsamt
vet att du redan vet

Våra fasader
som döljer allt

håller på att falla

Vi rasar utanpå
men vi håller

ihop varandra

Rasar du

rasar jag




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-16 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfullt skälvande
skört lovande

igenomskådan
klarsikt
bävan

rikarader
för läsaren
att smälta

spännande foto
dessutom till
2013-03-17

  Fredrik P. VIP

Kärlek kan leda till beroende
eller oberoende. Jag föredrar
det sistnämnda. Ingen bör falla.
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln