Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte räcker till



ibland
när jag blir ledsen för att jag inte orkar
jag känner oro för att såra dig

när allt hopar sig och dagen är fylld
när saker kommer i dagarna

som ett schema
när jag måste fokusera

då jag inte har mer kraft
än så

att det precis räcker till

och jag kan inte förmå mig
att göra ett avsteg
från planen

för planen är viktig för mig
just nu

då känner jag fortfarande saknad
och vilja att mötas

ska du veta









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-17 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörs av dina ord...sorgsna och vemodiga.
2013-03-17

  Lars Hedlin
VArm kram till dig :)
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP