Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månbelyst vatten

Jag står framför fönstret
I mitt huvud
allt stilla

likt det månbelysta vattnet

Månen gör
allting vitt

strålar ljusare
än lampor

Mitt rum tidigare
så mörkt

men ljuset från dina
klara ögon

har fått det
att ljusna

För Du
är här nu

i den förut
svartaste natten

Tänker låta månen
få se mig


precis som jag är




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-17 11:37



Bookmark and Share


  Tino
Underbart vacker och viktig text med ett budskap
2013-03-17

  Bo Lövhalka
en vacker text
fint poetat
2013-03-17

  James Gija Bollea
Genomtänkt och sannerligen vackert
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln