Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt in bland träden


Så frusen
där jag vilar

ut i natten

Långt in
bland träden

i den djupaste
skogen

Långt in
bland träden

som viskar
sina hemligher

Kunde de
kanske

låna mig
sin mjuka värmande klädsel

av silvrig mossa




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-17 11:49



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Söt...fridsam...lite som skogen själv...
2013-03-17

  Bo Lövhalka
Väldigt vackert!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln