Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge det går

Så länge det finns
styrka kvar

tänjs jag av

livets hårda
gummiband

Så länge det går

fram tills tiden
stelnar

Varje vägg
tapetserad

med minnen
av sorg

budskap om smärta

En efter en
vittrar bilderna
samman

De faller
hejdlöst

ner på


det stora golvet




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-17 12:07



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Härligt!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln