Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick upp detta ord för en stund sen - vet inte varför? Men det blev en liten dikt! Ljudfil; Romantic Piano Melodi------------------->


Isblommor

 

 

Tänkte ge blommor

 

som doftade vår

 

men isknoppar

 

har inga dofter

 

Ville ge värme

 

den var från igår

 

men gårdagen

 

saknade löfte

 

 

 

Andades stilla

 

med kärleksröst

 

på blommor

 

som frusit som

 

knoppar

 

Såg isen smälta

 

 den rann på mitt bröst

 

och blev till små

 

kärleks droppar

 

 

 

Isblommor lever

 

sitt eget liv

 

de formas av kyla

 

och dimma

 

Men andas man 

 

nära dem

 

smälter de bort

 

blir till liv

 

mitt i vårens

 

timma




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 874 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-17 21:34



Bookmark and Share


  Knickedick
vackert
2013-03-19

  Piann VIP
Underbar text och musik
2013-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Otroligt tänkvärd text och vacker musik...
2013-03-18

  Ljusletaren
Bokmärker!
Så vacker bild, text och musik/ kram
2013-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Men så underbart vackert...bokmärker!
2013-03-18

    ej medlem längre
Vackert skrivet,fin musik.
2013-03-18

    Birgersdotter VIP
Fantastiskt underbart
2013-03-17

  Nina.H
Vackert och fint med rim. Även isblommor
lever..
2013-03-17

  ULJO
Underbart fint skaldat
2013-03-17

    ej medlem längre
Din dikt andas allt det vackra som gör en text underbar.
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter