Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från arkivet


Jag förstår


Jag förstår att hon tycker jag har svikit henne
jag dömer min handlingar lika hårt
och inuti flyter blodröd smärta över sina bräddar
jag ser sammanhangen
jag förstår även mig själv
händelser konsekvenser
onda cirklar
kedjekrockar
jag ser det lilla barnet i henne
jag ser det lilla barnet i mig
vi sparkar båda med benen
sliter varandra i håret
skriker DUMMA MAMMA!!!




Fri vers av Bellissima
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-17 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima