Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående de våndor som SD (SverigeDemokraterna) just nu befinner sig i...


Besudlat SD !

12 ( TOLV !) Sverigedemokrater UTESLÖTS nyligen ur Sverigedemokraterna !
Många kommunfullmäktigestolar där en SD-ledamot skulle ha suttit, gapar TOMMA pga att SD INTE finner en lämplig kandidat ! Likadant saknas MÄNGDER av ersättare ! Och detta gäller i HELA landet !
Man kan fråga sig VARFÖR det är på det här sättet ! Är det, möjligen, så att det är alltför många presumtiva kandidater som ,fortfarande, har gamla "lik i garderoberna " ? Vilket lär betyda att dessa har ett förflutet i Nordiska Rikspartiet (Nazistiskt) ,Nationell Front (ett renodlat rasistiskt parti) eller någon annan av alla dessa militanta rasistgrupper som förpestar vårt land ! Och att deras "avbön" enbart har varit en "läpparnas bekännelse" ?
Patrik Ehn är ett flagrant exempel, han blev nyligen utesluten . Patrik Ehn är INTE vem som helst, han är en av Västra Götalands tyngsta Sverigedemokrater, ordförande där, bl a . Men han har ett förflutet i Nordiska Rikspartiet och har, nyligen, varit i kontakt med både Tysklands Nynazister (NPD) och Englands National Front (ett rasistiskt parti) . Detta blev för mycket för SD:s´partiledning och de uteslöt honom .
Det "lustiga" är att SD:s "järnrörsvideo" och den f d riksdagsledamot från SD som kallade en vakt vid riksdagen för "svartskalle" , dessa två historier som skulle ha demolerat ett annat riksdagsparti rejält och lett till kraftigt sjunkande opinionssiffror , INTE har påverkat SD:s´väljare alls ! Tvärtom ! SD har BÄTTRE opinionssiffror EFTER att dessa incidenter kommit till allmän kännedom ! Detta säger väl det mesta om vilka väljare SD lockar........... Jag tror INTE att de gillar invandrare precis.........

Källa: Radions P1 i början av denna vecka .....

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-19 12:04



Bookmark and Share


  poetryGirl
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-nFGYB0sQoI

2013-03-19

  poetryGirl
Det finns en förklaring, och det kan vara att Reinfeldt flirtat med Jimmie. Han har sagt du måste göra dig av med dessa, för att vi, moderater och sd ska regera ihop.
.Mycket händer i det tysta. R-t vet att det är kört, han måste få ihop det med SD.
2013-03-19

    ej medlem längre
Det blir väl så här när regeringen har ställt till och raserat allt i Sverige.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska