Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var en vind

Hon var en vind
och när jag föll
I takt med kindens
sista tår

Fick jag veta
hur det kändes
Att glömma sorger
från igår

Livet blev
så lätt att leva
Kraften stor
som bar mitt bröst

Hennes läppar
allt som krävdes
För att ge
mitt hjärta tröst




Bunden vers (Rim) av KNOS
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 01:23



Bookmark and Share


  Knickedick
bra skaldat, kärnfullt
2013-03-20

  Knickedick
bra skaldat, kärnfullt
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

KNOS
KNOS