Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isande beröring

En isande ilning genom min kropp
En lätt smekning
Beröring som känns
Långt in i märgen
När dina kalla fingrar
Smeker min varma hud




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-20 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP