Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är min konflikt :-) eget foto - Ljudfil--------------------> Susan Boyle - Unchained Melody


Vardagskonflikt?

 

           

Jag står vid staffliet

med färger och pensel

och söker med bild

att berätta

men ut från min pensel

strömmar mest ord

som jag gömt

kanske glömt ?

på botten i hjärtats jord

och måste vid datorn

mig sätta (pust)

 

               !

 

Jag slits mellan pennan

och penseln

och letar – vad finns

i min ränsel?

ibland är det ord

som gestaltar bäst

tankar, minnen

och längtan

men viktigast är väl

va nöjd med min läst

medan ord

står på kö här

i väntan

 

>>>>>>>> 

 

Det flödar just nu

poesi ut ur mig

som jag delar

med er på Poeter

och känner

gemenskapen

växa sig stor

fast jag sällan

ens vet vad ni heter

 

            :-)

 

Ja det var en del av min

vardagskonflikt

som skrevs när jag

åkte med pendeln

på väg till min son

och hans första tös

en fin liten

3-månads Ängel !

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 550 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-20 22:59



Bookmark and Share


  ULJO
en fin text om att kunna uttrycka sig på olika sätt och grattis till placeringen.
2013-03-26

  Maiah VIP
fint diktat igen...det verkligen flödar ord just nu
2013-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
En skapande konflikt...men trevligt att kunna uttrycka sej på flera sätt...
2013-03-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint...ja vi handskas hela tiden med dessa "konflikter"....mycket bra förmedlat:)
2013-03-21

  Nina.H
Härligt flow i både ditt liv och rytmen
i dikten, passas väl ihop
2013-03-21

  walborg
Fint att läsa om ett rikt kärleksflöde i själen som har flera uttryck att välja mellan
2013-03-21

  Ljusletaren
Njutfull musik och fin bild.
Du är verkligen i skapartagen *ler*
Varför inte binda ihop ord på dina målningar?
Puss till ditt barnbarn och en kram till dig/kram
2013-03-21

    ej medlem längre
Dt blev mycket på en gång,hoppas du fick lite gjort på din tavla också.
2013-03-21

    ej medlem längre
Om du målar dina bilder lika varma och vackra som du gör med dina ord...då skulle jag vilja ha hela väggarna fulla av dina tavlor. Tack vännen för en fin text.
2013-03-20

    ej medlem längre
Jag blir varm och tacksam sen jag läst dina fina ord. Jag är så glad att du är här på poeter.
2013-03-20

    Birgersdotter VIP
Så fin...Ja det är en fin gemenskap här bland poetvänner
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter