Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla ocean



kväll övergår sakta till natt
att tänka
andas
blandas tårar i en
stilla ocean





Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-21 14:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert
2013-04-04

  Rise Little One
Oändligt vacker...
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77