Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom horisonten

morgonen vaknar sakta till liv
kliv upp - ej av livets väg
säg mig min vän var är vi på
väg måntro?
ro finns kanske där bortom
horisonten- bortom dimman
dagar av oro
dagar av smärta
dagar av tårar som rinner ut
i det stora mörka om natten
... när allt känns mörkt
någonstans därborta skymtar
vi en gnutta ljus om än lång
färd kvar
vi ger ej upp
livet är för vackert för att lägga sig
vi kämpar tillsammans - du, jag, vi
livets glädjeämnen återvänder
snart




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-21 14:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande och klokt skaldat
2013-04-04

  ULJO
Vilken fin text
2013-03-25

  Heikki Hellman
Ett tankeväckande övervägande. Jag stannade för en stund i funderande! 'Bortom horisonten' utmanar!
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77