Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till mina vänner


Guds vackraste skapelse

 

Sömnen närmar sig

Jag hör tassande i mörkret

En mjuk röreslse på täcket

och ett välkänt ljud

En liten tass på min fot och en till

så försiktigt

En varm kropp formar sig längs mitt ben

En annan ligger nära 

Fyller tomrummet

Lägger sig till rätta och blir ett med mig

 

Hör sången av mjukt spinnande

Känner närheten och värmen 

från Guds vackraste skapelse

katten

I trygghet

somnar vi

fridfullt




Fri vers av Undine
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-21 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, katter e tillgivna, vackra vänner. Fint fångat!
2013-03-28

    ej medlem längre
Mysigt!
2013-03-22

    ej medlem längre
En ljuvlig text om ett ljuvligt djur!
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine