Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev i höstas.


Inte idag

Sängen
det är alltid sängen
vaknar blinkar ser upp
ännu en dag

i sängen, alltid i sängen
hjärtat hamrar i bröstet
det svider när ögonen sveper över rummet
en dag till
vaknar
sätter mig upp

här fastnar jag
i sängen, alltid i sängen
tittar runt i rummet
på solstrålarna som klättrar längs väggarna
skuggorna som vandrar
för en sekund så undrar jag hur det skulle vara…
men då blundar jag

alla drömmar har ett slut
en verklighet som den aldrig når
stirrar ut över snöklädda landskap
visst vore det något

men jag sitter i sängen
alltid i sängen
dagarna drar släpar sig fram

jag blundar
jag drömmer

en dag kanske något sker
men idag
inte idag




Fri vers av Queen_of_me
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-22 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me