Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Friends Arena......


Ikväll: VM-Kval Sverige - Irland

Slutsålt förståss, jag tippar med hjärtat: 3-1 till Sverige . Beryktat tuffa irländare kommer att göra ALLT för att få Zlatan och co ur humör, Ibra lär få det hett om öronen . Hoppas bara att han kan tygla sitt erkänt besvärliga temperament !
Men han VET ju redan att det kommer att bli så . Om Kakan Iclic är med (vilket jag hoppas) så tror jag att han ,Ibra och resten av gänget fixar det här .
Återkommer med referat efter matchen .
0-0 blev resultatet efter en blek historia där möjligen Kakaniclic och Sebastian Larsson höjde sig lite över de andra svenskarna som mest verkade ha vaknat på fel sida !

------




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 415 gånger
Publicerad 2013-03-22 11:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
..mot medelmåttiga Slovakien.....
2013-03-28

  Mats Henricson
Häromkvällen följde en precis lika andefattig match, ett Sverige utan Zlatan, Källström och Sebastian Larsson men med Kakaniklic, visade ingenting i ytterligare 90 minuter, 0-0 , igen !
2013-03-28

    ej medlem längre
tippar 2-0 till Sverige
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska