Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


11.Vi blötar vår själ

Igår

visste jag inte

att ni fanns

här och där och ingenstans


Vi blottar vår själ

bit för bit

oförskämt öppet

på distans


Inte känna varandra

lätt

att öppna sitt hjärta

Undrar

hur många som leker "INNERLIGT"





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-22 11:32



Bookmark and Share


  petter rost
INNERLIGHET har ett eget särsklt ljus, lekt innerlighet är som ett grus i skon, bättre utan.
Din innerlighet skapar en värld nödvändig att förhålla sej till, en strid värd mycket att ta.
2015-04-19

  Ronny Berk
så känns det med skrivarvänner ...
2014-11-15

  aol
det går att spela men känsor kan inte ljuga
2013-11-03

  Flicis VIP
Jag å min sida råkar göra det, av misstag. *ler*
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP