Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med varor i ryggsäck, hemåt från coop!


Snöfallspärlor
mot solmoln vita

Vind och lättare kyla
i vårlig vinterkram

Det räcker för mig
mer än nog

En gåva från skyarna kommen
av någon eller något
som vill mig väl
vill mig allt gott

Gör mig lycklig
mycket lycklig

Det finns något mer
än vi någonsin
kan fatta här och nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-22 19:50



Bookmark and Share


  Sunlight
förgyllt ögonblick i vardagen
fint skildrat
och upplyftande att läsa!
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST