Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vintern rasar medans tussilagon vill UT i det blå!!


Snön faller !

Var är våren?
Bakom alla snåren eller kommer den ut med herr´n på båren??

Nu vill jag inte vänta längre på det varma som omger oss så att vi
kan njuta av den underbara tingesten som värmer våra kroppar!

Det konstiga är att just DEN tingesten får oss att må bättre och det
strömmar ut en sådan ljuvlig känsla ur kroppens alla tentakler.

Så kom och visa dig för oss med en sådan värme och kraft
som jag inte på länge haft.

Jag tar mig ut och landar precis utanför och tittar upp mot skyn,
åhh...underbara sköna och heta strålar träffar mig rakt i ansiktet.

Måste bara blunda och verkligen känna detta!
Är det sant ?? Vilken hetta!! Nu ska jag mig ner sätta!!

Jag har ett stort leende i hela mitt inre och det strålar om mig,
yeahh!! Nu lever jag och känner mig som en ny tjej!!

- Ho..ho..hör jag intill mig, har du fått hattifnatt eller är det någon annan
som jag hör sjunga för full hals??

-Nej då, ordar jag. Du hör så rätt!! Nu ska jag ta en svängom i min vals!!

Jabadabadoo !!!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-22 20:05



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Sann livsgläjde :-)
/kram
2013-03-26

  Lindha W Gustavsson
Den var sååå härlig att läsa, finns både humor och verklig sanning i hur vi människor känner. Hatten av!
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP