Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samla bra




när jag går i kvicksand
tänker jag ingående på sekunderna

stunderna

de är levande ögonblick
ofångbara

alltid försöker jag ta dem med mig
reserverar dem till senare tillfällen

stuvar, knöker ner dem
i en ask av blå sammet

som att du var här
att allt var bra

bra som i bäst
optimalt











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-23 10:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En längtan....
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP