Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippa kedjor där jag simmar



tänker alltid;
tänk om

men avbryter denna tankekedja snart
ty stunden är oförvitlig

rinner, eller dundrar
ur min hand

(som att jag hade den där?)

försvinner
tillsammans med ljudande små

vibrerande strålar ljus
eller mörker


själv har jag tagit stegen allaredan
innan jag hann blinka

mot morgonens sol
skyddar glasögonens blåa filter

raskt tar jag mig vidare
i en sjö

av liv och luft








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-23 10:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att ta sig vidare också..Bra skaldat!
2013-03-24

    ej medlem längre
"tänk om" kan vara oändligt hoppfullt!
Därför gillar jag också slutet!
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP