Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten remsa

Som en vass egg
sjunker kölden genom natten

Enstaka ljus i fönstren runt gården
Tystnaden knastrar, mörka gnistor

i mörkret

Andningen faller i kristaller
till marken




Övriga genrer av petter rost
Läst 509 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-23 11:30



Bookmark and Share


  i af apa
Oooo vad jag gillar
denna. den åker direkt
in i märknings arkivet
min samlar hunger har väckts

den har den där lilla gåtan
som binder ihop liv...
2016-07-13

  Lollitta VIP
Andningen faller i kristaller





_______________+++++
2013-10-26

  Sanna i badet VIP
Du målar med orden och lockar fram känslan på oundvikligt sätt. Som läsare kan jag inte annat än drabbas.
2013-10-21

  Emme Anuelle
en liten glimmande pärla som lyser i mörkret,
mörker mörkt mörka kristaller...
2013-06-18

  Annie b'larsson VIP
Tycker mycket om den här dikten. Det gnistrar och knastrar om orden. Känns friskt läsa den så här mitt i juni...kontrasterna.
2013-06-08

  Densen VIP
I ett scenario där jag trivs...som mest;)
2013-04-07

  Maiah VIP
kyligt och vackert... vintriga bilder som du förmedlar.. men var fick du titeln ifrån...
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost