Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud

 

bara armar och axlar

bar hud

hon andas genom

huden

 

närmare än här

 




Fri vers av petter rost
Läst 739 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-12-12 23:34



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vackert och sinnligt
2017-12-17

  Madelene Edlund
Less is verkligen more. Nätt och lätt och stor på samma gång.
2017-12-14

    skamfilad
Närmre än
Här - _här och nu_
Att vara i absolut närvaro. Så som man bara är med den man blir helt fullständigt berusad av. Den vars alla detaljer blir helheter.
2017-12-13

  i af apa
Så är det
med andning
o här...
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost