Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epitaf

 

morgenmad på Væsterbro Torv

staden grå i ettrigt oktoberregn

 

tredje mars 1945 i huset snett bakom mig

dödad i ett försök att undfly transporten

 

till avrättningen i Ryparken

sjökadett Erik Koch Michelsen  22 år

 

'mic'   'mick'   'mix' 

motståndsman i Holger Danske

 

skjuten en oavsiktlig stund i förväg

en av dem att aldrig glömma

 

r i p

 

 




Fri vers av petter rost
Läst 869 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-14 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost