Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han och jag

Vi sitter på en parkbänk
han och jag

En kvinna sitter mellan oss

Han ber henne byta plats med mig så att
han och jag
kan sitta bredvid varandra

Hon går sin väg

Han lägger sin arm om mina axlar
jag lägger min hand på hans lår

Vi vänder oss mot varandra
sakta möts våra läppar
i en dröjande kyss
varsamt
ömt

och

världen blir sig aldrig mera lik






Fri vers (Prosapoesi) av Mona Nordkvist VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-03-23 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP