Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet


Hej.
Hur har du det?

Jag har nåt jag måste säga dig.
Det har gått lång tid och
vi har båda blivit äldre
och lite klokare hoppas jag.

Jag har tänkt en tid på det här och vet att
det är dags nu.

Jag är tacksam för det goda du gav mig
under våra år tillsammans.
Alldeles särskilt för våra barn.
Underbara.
Det krävdes oss båda för att det skulle bli just dom.

Visst var det svårt ibland men
jag har bestämt mig för att
låta det falla i glömska.

Det är på tiden, tycker du inte?

Så min vän, som en gång var min käraste,
nu släpper jag oss fria.
Fria att gå dit livet för oss.

Jag tror att vi båda har det bra nu.





Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-20 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP